Hoe kan ik documentarchivering in Amazon Kindle Library uitschakelen?

Amazon Kindle is een geweldig apparaat waarmee je toegang krijgt tot miljoenen boeken over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen,

Amazon Kindle is een geweldig apparaat waarmee je toegang krijgt tot miljoenen boeken over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen, is de Kindle-versie van het boek kopen en u bent klaar om te gaan. Amazon Kindle is best een handig apparaat, maar er zijn bepaalde dingen die mensen er misschien niet leuk aan vinden of die ze misschien willen veranderen. Een van die functies die Kindle heeft, is de mogelijkheid om automatisch kopieën van documenten op uw apparaat op te slaan. Misschien wilt u dat echter niet en daarom kunt u het documentbeheer voor uw Amazon Kindle-apparaat eenvoudig uitschakelen. Als u automatische documentarchivering uitschakelt, zorgt u ervoor dat Beheer uw inhoud en apparaten niet langer automatisch kopieën van uw documenten opslaat.

Contact Amazon Klantenservice Nederland als je hulp nodig hebt bij het gebruik van het Amazon Kindle-apparaat. Onze Amazon-agenten helpen je meteen verder.

Wil je de functie voor het archiveren van documenten op je Kindle uitschakelen? Schakel de mogelijkheid om documenten in je Kindle-bibliotheek te archiveren uit door de stappen te volgen die hieronder in dit artikel worden uitgelegd.

Stappen om documentarchivering in Amazon Kindle Library uit te schakelen

  • Navigeer naar het gedeelte Beheer je inhoud en apparaten op je Amazon Kindle.
  • Klik op het tabblad Voorkeuren uit de opties op het scherm.
  • Blader nu naar beneden totdat u de optie voor Persoonlijke documentinstellingen ziet.
  • Ga hier naar de optie Archivering van persoonlijke documenten.
  • Kies Archiefinstellingen bewerken in het menu dat verschijnt
  • Klik op het vinkje in het vakje naast "Archief van persoonlijke documenten in mijn Kindle-bibliotheek inschakelen" om het vinkje weg te halen.
  • Selecteer de optie Update door op de knop onderaan te klikken.

Bellen Amazon Telefoonnummer steun team en krijg direct antwoord op al je vragen. Onze Amazon-ondersteuningsmedewerkers zijn er altijd om je te helpen en te begeleiden. We hebben de juiste tools en services om zelfs de meest gecompliceerde problemen op te lossen en zijn altijd bereid om zelfs de meest gecompliceerde problemen op te lossen. Aarzel dus niet, neem gewoon contact op met onze Amazon-ondersteuningsmanagers voor moeiteloze en gebruiksvriendelijke handleidingen.

Lees ook deze blog: Wat te doen als ik de Amazon Fire TV-stick niet kan gebruiken?